Persondatapolitik

Personoplysninger i forbindelse med medlemskab hos Holstebro Minkfodercentral

Generelt: Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, eller når du registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, navn, telefonnummer og e-mail.

Sikkerhed: Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål: Oplysningerne bruges til at identificere dig.

Periode for opbevaring: Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger: Data om din brug af websitet videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. I dette tilfælde WEB-koncept, som er vores databehandler. Der er lavet en databehandleraftale med WEB-koncept, som beskriver diverse håndtering af data.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Klager: Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver: Websitet ejes og publiceres af:

Holstebro Minkfodercentral Galgemosevej 21 7500 Holstebro Telefon: 97 42 23 92 Email: mail@hmfc.dk